Blog

5 dôvodov pre záhradný domček!

5 dôvodov pre záhradný domček!

Záhradné domčeky naberajú stále viac na popularite, predovšetkým vďaka všetkým svojim výhodám, ktoré svojmu majiteľovi ponúkajú. Pozitívom je aj to, že sa stávajú oveľa dostupnejším tovarom. Existuje preto väčšie množstvo dôvodov, prečo by ste sa mali zamyslieť nad ich začlenením do Vašej záhrady. Niektoré z nich Vám teraz predstavíme:

Mnohoúčelnosť

Záhradné domčeky sú žiadaným doplnkom záhrad predovšetkým kvôli ich mnohoúčelnosti – vďaka čomu si vie každý vybrať záhradný domček práve na účel, na aký potrebuje. Veľkú obľubu momentálne zažíva záhradný domček pre deti, ktorý predstavuje nie len spestrenie prostredia záhrady, ale predovšetkým poteší tých najmenších. Záhradný domček na náradie zase predstavuje lákavé riešenie problému s nedostatkom úložného priestoru. V prípade jeho využitia ako letnej kuchynky pocítite jeho výhody predovšetkým počas letných dní, kedy nebudete musieť počas posedenia s priateľmi v záhrade neustále odbiehať do kuchyne v domovej časti. Je teda len na Vašej voľbe, aký účel Váš záhradný domček bude spĺňať.

Pomer cena/kvalita

Asi najdôležitejšími faktormi pri rozhodovaní sa o kúpe záhradného domčeka sú práve jeho cena a kvalita. Kvalita je neskutočne dôležitá, nakoľko táto určuje, ako dlho bude mať záhradný domček životnosť. Od kvality materiálu sa zase odvíja jeho cena. Kvalitné drevo, z ktorého sa naše záhradné domčeky vyrábajú, majú pri správnej údržbe veľmi vysokú životnosť. Vydržia spestrovať prostredie Vašej záhrady dokonca niekoľko desiatok rokov bez toho, aby sa zmenil povrch dreva či zafarbenie a nemusíte sa obávať ani toho, že by sa začali rozpadávať. Preto je vhodné zvážiť, či radšej jednorázovo investujete do kvality za rozumnú cenu alebo sa rozhodnete pre viacnásobné investovanie do lacnejších, menej odolných a menej kvalitných verzií.

Spestrenie záhrady

Práve drevený záhradný domček Vám prinesie harmóniu do Vašej záhrady a vyvolá úsmev pri pohľade na prírodný materiál – drevo – ktorý vyzerá skvelo a hodí sa do takmer každej záhrady. Nie len že do prostredia vynikajúco zapadne, ale zároveň v nej aj vynikne a dodá celej záhrade iskru. Ak si však želáte zachovať ich perfektnú kondíciu a vysokú odolnosť, je potrebné sa o záhradné domčeky poctivo starať a v pravidelných intervaloch im dopriať rôzne typy náterov, za čo sa Vám v konečnom dôsledku odvďačia svojou životnosťou.

Domček na mieru

Uspokojiť Vaše potreby je našim poslaním. Preto vynakladáme veľké úsilie na realizáciu Vašich požiadaviek a pripomienok, aby bol záhradný domček presne podľa Vašich očakávaní. Prispôsobíme Vašim potrebám a predstavám jeho účel, vlastnosti, dizajn, veľkosť či farbu a vytvoríme Vám vysnívaný záhradný domček, ktorý Vám bude slúžiť ako priestor na relax a zábavu.

Jednoduchá stavba

Veľkým plusom je, že pre záhradné domčeky s rozmermi do 16 m2 a bez základov nie je potrebné stavebné povolenie (stačí len jeho nahlásenie stavebnému úradu), preto je takáto menšia stavba ideálnym riešením pre záhradné osady. Menšie záhradné domčeky sa vyznačujú jednoduchou montážou. Táto funguje v princípe ako stavebnica a preto jeho stavbu zvládnete kľudne aj sami. Väčšie typy už pravdepodobne budú vyžadovať odbornú pomoc pri montáži. Ak by ste sa rozhodli pre záhradný domček na náradie, môže Vám slúžiť ako úložný priestor pre záhradné náčinie.

Súvisiace

J&J Profil