Blog

Záhradná chatka

Aké vybavenie využijete vo vašej záhradnej chatke?

Záhradné chatky sú jednoducho malým rajom každého z nás. Je úplne jedno, či si ju postavíte v tichej záhradkárskej oblasti za mestom, za vašim rodinným domom na predmestí alebo na kúsku súkromného pozemku za vašou bytovkou. Vždy nám dokážu ponúknuť neopísateľnú atmosféru a pohodlie. Čo v nich však nesmie chýbať?

Posedenie pre návštevy

V záhradnej chatke by ste mali mať vždy pripravené posedenie aj pre 10 ľudí. Zo záhradného nábytku je veľmi obľúbený drevený alebo umelý ratanový nábytok. Pokiaľ by ste chceli šetriť miesto, tak 10 plastových stoličiek naskladaných v komíniku na sebe vám zavadzať nebude a po ich rozložení získate posedenie pre celú partiu. Zvoliť môžete rybárske stoličky alebo tradičné festivalové skladacie lavice.

Praktický gril a riad

Gril na uhlie a brikety neodporúčame zapaľovať v blízkosti chaty, no určite v nej nesmie chýbať ako povinná výbava aj s dostatočným množstvom paliva. Každé posedenie či brigáda na záhrade sa tak môže skončiť skvelým kulinárskym zážitkom. Ak neradi stolujete na divoko, prichystajte si aj taniere a príbor pre maximálny komfort.

Náradie a čistiace prostriedky

Náradie na úpravu pozemku a rastlín okolo chaty a na bežné opravy uschováte v samotnej chatke. Podobne sa vám zídu aj čistiace prostriedky na umytie spomínaného grilu a riadu. Veľmi obľúbenými sú aj rôzne oleje do fakle, ktoré večer odpudzujú dotieravý hmyz.

Zábava na dlhé chvíle

Trávite na záhrade dlhé večer vo dvojici alebo osamote? Zopár starých kníh a lampy na baterky (pri absencii elektrickej energie) vám pomôže prečkať noc pri napínavom príbehu. Ak je záhrada aj s chatkou dejiskom častých grilovačiek s partiou, spoločenské hry alebo gitara si medzi vami určite nájdu svoje nenahraditeľné miesto.

Vytvorte si zo záhradného domčeka útočisko, do ktorého sa budete chcieť vrátiť každý deň po práci dobiť si baterky pozitívnou energiou.

Súvisiace

J&J Profil